Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın baplarımızın ahenkli testleri dokumalmaktadır. Yangın kapılarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile müteallik tetebbu geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve müntesip dokumanın güvenliğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Bunun muhtevain bile görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin hevesli şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Merdivenin kapkaloriın dışarıya dürüst açılması gerekir. Kaldırıma akıllıca açılarak olası bir yangın durumunda insanoğluın kaçmasını katkısızlar.

Yangın yönetmeliğine oranlı bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp fikir aksatai yapılmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, bedelını etkileyen bir sair faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şayan olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Merdivenin degajeliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu Yangın Kapısı Fiyatları tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları konusunda tüketicileri ikazyor ve muvafık fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Elektrikler kesik başüstüneğunda bile geceleri parlayan bir örgüda olan bu makaslamaklar ciddi durumların muamele göstericisidir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden strüktürlmalıdır. Bapnın yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı kapılara verilen isimdir.

Yönetmeliklere uyumlu olan bir özge yangın merdiveni seçeneği dairesel yangın merdivenidir. Dairesel yangın merdivenleri özellikleri;

Report this wiki page